Logopediepraktijk Niedorp
 

JENNIFER

Ik ben Jennifer Finch

Ik ben in september 2010 afgestudeerd als logopediste aan de hoge school Zuyd te Heerlen en Artevelde hogeschool te Gent. Na het afstuderen ben ik meteen aan het werk gegaan in een all- round logopediepraktijk en op een VSO (voortgezet speciaal onderwijs) school. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar met ernstige spraak/taalproblemen, gehoorstoornissen en een autistische stoornis.

Sinds september 2011 ben ik werkzaam in logopedie praktijk Niedorp. Ik heb veel affiniteit met kinderen met taal- en spraakproblemen, meertaligheid, afwijkende mondgewoonten, kinderen en volwassenen met stemproblemen maar ook leerstoornissen zoals dyslexie en dyscalculie. Sinds september 2012 ben ik naast mijn werk in logopediepraktijk Niedorp ook mijn eigen logopediepraktijk begonnen in Amsterdam Zuid-oost. Ik zie daar voornamelijk kinderen van verschillende afkomsten waarbij meertaligheid een grote rol speelt. De verschillende settingen van de logopediepraktijken maakt het werk als logopedist erg leuk en uitdagend.

Ik ben op de dinsdag, woensdag en vrijdag ochtend op de praktijk aanwezig. Ik hoop u met veel enthousiasme van dienst te mogen zijn. U kunt mij bellen op 0226-410436 of mailen.

 

 

 

 

 

 

 

neurologisch Stotteren