Logopediepraktijk Niedorp
 

DEBBYdebby

Ik ben Debby de Waard – Liekens,

Ik heb mijn opleiding logopedie gevolgd in Rotterdam. En sinds juli 2004 mag ik mij logopedist noemen. Daarna ben ik met veel enthousiasme en plezier aan het werk gegaan als logopedist.

Van juli 2004 tot oktober 2009 heb ik met veel plezier gewerkt in het speciaal onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen. Vanwege de drukte op de praktijk ben ik daar in 2009 gestopt.
Sinds juli 2004 ben ik werkzaam als logopedist in het gezondheidscentrum te Nieuwe Niedorp bij Eugenie Ligthart. Vanaf 1 januari 2010 hebben Eugenie en ik de praktijk samen voortgezet onder de naam "Logopediepraktijk Niedorp".

Ik ben een allround opgeleid logopedist en behandel cliënten van 0 tot 99. Ik heb me extra geschoold op het gebied van ernstige spraak-taalontwikkelingsproblemen, afwijkend mondgedrag, ondersteunde gebaren en gedrags- en ontwikkelingsproblemenen. Ook behandel ik baby’s en zeer jonge kinderen met eet- en drinkproblemen.

Ik hoop u met veel enthousiasme te mogen begroeten in onze praktijk. Ik ben op dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig op de praktijk. U kunt mij bereiken op 0226410436 of mailen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aanmelden