Logopediepraktijk Niedorp
 

PRAKTIJKNIEUWS

Brochure Cursus logopedie in een notendop
Download hier de PDF-brochure.
Meer informatie over doelgroep, duur, docenten en kosten leest u hier.


 


Logopedie spreekt aan - Artikel in het Noord Hollands Dagblad 28-3-2013
"Inwoners van de voormalige gemeente Niedorp kunnen na Nieuwe Niedorp nu ook in 't Veld terecht voor hun taal- spraak-, stem- en gehoorproblemen." Lees hier meer.

 

Logopedie door de ogen van de client

 

 

 

 

 

 

 

Logopediepraktijk opent nieuwe vestiging in ‘T VELD
’T VELD Logopediepraktijk Niedorp heeft een tweede vestiging geopend in 't Veld. De vier enthousiaste logopedisten van Logopediepraktijk Niedorp zetten de zorg voor cliënten van alle leeftijden centraal. Ze zijn allround opgeleid en hebben elk hun eigen specialisatie zodat iedereen van nul tot negentig jaar goed geholpen kan worden bij problemen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en slikken, lezen en schrijven.

Vergoeding door zorgverzekeraar
Vanuit het Dorpshuis de Harmonie aan de Zwarteweg 13 in ’t Veld, is een directe samenwerking met de twee scholen in Veldzicht, de kinderfysiotherapeut, de huisartsen en met de tandartsen.
Logopedieprakijk Niedorp behandelt in Nieuwe Niedorp en in ’t Veld, en de logopedisten komen als het nodig is ook bij cliënten thuis. Zo brengt een van onze logopedisten een huisbezoek aan bijvoorbeeld hele jonge kinderen met eet- en drinkproblemen, Downsyndroom of andere vormen van vroeghulp. Volwassenen worden thuis behandeld wanneer dit nodig is, bijvoorbeeld als er sprake is van afasie of dysarthrie.
De logopedische zorg is in het basispakket opgenomen en wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons elke werkdag bereiken op 0226-410436.

Van 0 tot negentig jaar, van eetprobleem tot afasie


Dyslexie
Lezen lijkt heel vanzelfsprekend, maar mensen met dyslexie hebben heel veel moeite met het herkennen van letters. En dat geeft dus lees- en schrijfproblemen. Wat is dyslexie nou precies?

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.
 


Vanaf 1 januari zijn wij direct toegankelijk. Dit betekent dat u zonder verwijzing terecht kunt bij de logopedist. Klik hier voor meer informatie.
 
Vriendelijke groeten, 
Eugenie, Debby, Anna en Jennifer


Logopedie richt zich op het verbeteren van de communicatie en slikken. Dankzij de logopedist worden kinderen, volwassenen en ouderen geholpen met hun spraak, taal, stem, gehoor of slikfunctie. In deze film staan drie patiënten centraal, maar logopedie is veel breder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aanmelden